Oplossingen

Briljant Account e-Connect (Webshop)

U heeft gekozen voor Briljant Account (Kluwer) voor het dagdagelijks beheer van uw artikels en/of producten én u wenst deze gegevens te integreren op uw website op een éénvoudige, efficiënte en vooral veilige manier. Géén probleem! Inno-IT ontwikkelde een module (e-Connect) om gegevens uit Briljant Account over te brengen naar het Web en vice versa, zonder gegevensduplicatie én zonder extra invoerwerk! Briljant blijft te allen tijde het kernsysteem (de motor).

Briljant Account e-Connect bespaart u tijd én geld!

Architectuur

De oplossing bestaat uit twee onderdelen: De synchronisatie module synchroniseert de gewenste gegevens naar het Web. De Briljant server blijft te allen tijde achter de firewall!
Note: Deze module kan ook afzonderlijk worden gebruikt om bv. gegevens uit te wisselen met partners. Contacteer ons voor meer inlichtingen. 

De webshop integreert met de publieke website en is een autonoom systeem gehost op een aparte web hosting server (en dus niet rechtstreeks afhankelijk van de Briljant server).

Platform

De Briljant Account e-Connect webshop werd geïmplementeerd via de Firesale webshop module voor PyroCMS.
Dit heeft tot positief gevolg dat uw webshop naadloos geïntegreerd wordt in uw website en dat u hetzelfde platform gebruikt voor het dagelijks beheer van zowel website als webshop. Gegevens over artikels zoals: teksten, prijzen en foto's worden evenwel in Briljant Account beheerd.

NEW!: Ook het Merchello voor Umbraco e-commerce platform behoort nu tot de mogelijkheden.

Toepassingen

Briljant e-Connect kan elk type van informatie synchroniseren met het Web. Volgende voorbeelden behoren tot de mogelijkheden:
 
Gelieve contact met ons op te nemen indien u geïnteresseerd bent in onze Briljant Account e-Connect module en/of indien u meer inlichtingen wenst.